Внушително и чаровно присъствие с немалка доза  сексапил и безспорен

...
Внушително и чаровно присъствие с немалка доза  сексапил и безспорен
Коментари Харесай

Филмите с Том Харди, които ще гледаме отново докато чакаме новия сезон на „Табу”

Внушително и чаровно наличие с немалка доза  сексапил и неоспорим актьорски гений - Том Харди е от обичаните ни артисти и от огромния, и от дребния екран. Зарадвани от новината за продължението на сериала „ Табу ” с негово присъединяване, която чакахме с огромно неспокойствие, тази неделя вечер ви предлагаме си напомним дружно значимите му функции в киното.

The Guardian подреди най-хубавите продукции на Харди на огромния екран - вижте кои са те.

20. „ Рокенрола ” 

Криминалният свят на Лондон е хвърлен в суматоха, след плъзналата вест, че съветски разбойник възнамерява тъмна договорка. Залогът се пресмята на милиони и искащите парче от пая са мнозина, сред които незаконен необут, секси счетоводителка, подкупен политик и няколко дребни крадци. Джерард Бътлър, Том Уилкинс и Танди Нютън извършват основните функции във кино лентата на режисьора Гай Ричи, а Том Харди е паметен в ролята на Красивия Боб.

19. " Това значи война "  

Харди играе супер твърд и навирен  федерален сътрудник, а сътрудникът му е красавецът Крис Пайн. И двамата се влюбват в очарователната Рийз Уидърспуун и употребяват всичките си умения и качества, с цел да я завоюват. Макар и занимателен филмът не завоюва нас - може би Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън щяха да са по-добри.

18. " Венъм "  

Харди играе проверяващия кореспондент Еди Брок, който разрушава корпоративни неприятни момчета в седмичното си онлайн шоу. Докато, с цел да  разследва Фондацията на Живота, където вършат опити с хората, промъквайки се в лабораторията им  Еди попада в контакт с извънземен симбиот – Венъм, който се свързва с него и му дава суперсили, до момента в който споделят едно и също тяло.
    View this post on Instagram           
A post shared by Venom Movie (@venommovieandtomhardy)

17. " Мария Антоанета "  

Запомняща се дребна роля на артиста във кино лентата на София Копола.  Харди играе Ромон, недоволния аристократ в двора на Мария Антоанета, млад клеветник, който е задоволително разпален участник в политиката на властта на деня, само че без статуса, на който счита, че има право.

Продължава на идната страница....
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР